EUROLEAGUE

Λάρκιν: "Με ενδιαφέρει να αγωνιστώ με την Κροατία σε μεγάλη διοργάνωση"

Λάρκιν: "Με ενδιαφέρει να αγωνιστώ με την Κροατία σε μεγάλη διοργάνωση"
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Σέιν Λάρκιν δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε να αποκτήσει την κροατική υπηκοότητα και να αγωνιστεί σε μεγάλη διοργάνωση με την Κροατία!

Ο Σέιν Λάρκιν με την φανέλα της εθνικής Κροατίας; Όπως φαίνεται αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που τον ενδιαφέρει, κάτι που παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο κροατικό μέσο " basketball.hr"!

Με τα ΜΜΕ της Κροατίας να αναφέρουν ότι ο τεχνικός της εθνικής τους ομάδας, Βέλικο Μρσιτς, σκέφτεται σοβαρά να προσεγγίσει τον Αμερικανό γκαρντ προκειμένου να γίνει ο νατουραλιζέ των Κροατών, ο Λάρκιν κλήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση και τα άφησε όλα ανοιχτά.

" Μπορώ να πω ότι είμαι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο" είπε αρχικά ο γκαρντ της Αναντολού Εφές, για να συμπληρώσει: " Θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Φυσικά θα προτιμούσα να το κάνω για τις ΗΠΑ, αλλά δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν, θα με ενδιέφερε να το κάνω με την Κροατία.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτώ την φετινή σεζόν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και πρέπει να μιλήσω με υπεύθυνους ανθρώπους και να μου πουν τι περιμένουν από μένα. Η ιδέα ομως είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα".

Κλείνοντας μάλιστα ο Λάρκιν παραδέχθηκε εμμέσως ότι τον έχει προσεγγίσει και η Τουρκία κι ας έχει καλυμμένη την θέση του νατουραλιζέ με τον Σκότι Γουίλμπεκιν. " Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά υπάρχει μία σχετική φημολογία. Θα δούμε. Η σεζόν μόλις ξεκινάει και υπάρχει χρόνος μέχρι να παρθούν σημαντικές αποφάσεις".

Υπενθυμίζεται ότι η Κροατία θα συμμετάσχει σε ένα από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά, αφού βρέθηκε στην λίστα με τις 24 ομάδες που ανακοίνωσε η FIBA, παίρνοντας το χρίσμα από την FIBA μαζί με την Σλοβενία λόγω της θέσης της στο Ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ