EUROLEAGUE

Λάρκιν: "Ο Αταμάν με καταλαβαίνει απόλυτα"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η σχέση του με τον προπονητή της Εφές, τα σχέδιά του για το μέλλον και το τουρκικό όνομα που θα επέλεγε. Ο Σέιν Λάρκιν απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων του στο Instagram.

Τα νούμερα του Σέιν Λάρκιν στη φετινή Euroleague… ζαλίζουν. Η επίδρασή του στο παιχνίδι της Αναντολού Εφές είναι απίστευτη και σε αυτόν οφείλεται, εν πολλοίς, η εξαιρετική πορεία της τουρκικής ομάδας μέχρι και τη διακοπή λόγω του κορονοϊού.

Ο 28χρονος γκαρντ απαντώντας σε ερωτήσεις των φίλων του στο Instagram στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του προπονητή του Εργκίν Αταμάν με τον οποίο είναι ξεκάθαρο πως έχουν ταιριάξει εντός και εκτός παρκέ. " Νομίζω πως είναι προφανές ότι και οι δύο έχουμε παρόμοια ενέργεια ως άνθρωποι. Με καταλαβαίνει απόλυτα. Ξέρουμε και οι δύο τι θέλουμε να πετύχουμε και αυτό είναι το μυστικό" σχολίασε ο Λάρκιν.

Πώς βλέπει όμως το μέλλον του; " Βρίσκομαι στην ομάδα δύο χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και τρέφω μεγάλη αγάπη για την Εφές. Δεν κρύβω όμως ότι έχω και άλλους στόχους και όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος στην Εφές, όμως δεν ξέρω το θα συμβεί στο μέλλον. Με την Εθνική ομάδα δεν έχω παίξει ακόμα, αλλά είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της" τόνισε.

Ποιο τουρκικό όνομα θα επέλεξε και ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό; " Από τα ονόματα θα προτιμούσα το Σαχίν. Από τα φαγητά μου αρέσουν τα κεφτεδάκια και τα ραβιόλια. Από τα γλυκά ο μπακλαβάς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ