EUROLEAGUE

Λάρκιν: "Ο Ντάνστον με έπεισε να υπογράψω στην Αναντολού Εφές"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη στιγμή που ομάδες από το ΝΒΑ αναμένεται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, ο Σέιν Λάρκιν τόνισε ότι στην Αναντολού Εφές νιώθει σαν στο σπίτι του και αποκάλυψε πως ο Μπράιαν Ντάνστον τον έπεισε να μετακομίσει στην Τουρκία.

Μέχρι να φτάσουμε στη διακοπή της EuroLeague λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Ευρώπη, ο Σέιν Λάρκιν ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε φέρει την Αναντολού Εφές στην πρώτη θέση της κατάταξης δύο νίκες μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.

Η απόδοσή του στη διάρκεια της σεζόν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και από ομάδες του ΝΒΑ αλλά όπως τόνισε στο Instagram live που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της Εφές, στην τουρκική ομάδα νιώθει σαν στο σπίτι του.

Επίσης, αποκάλυψε ποιος τον έπεισε ν' αγωνιστεί στην Εφές. "Ο Μπράιαν Ντάνστον είναι αυτός που με έπεισε να έρθω στην Αναντολού Εφές. Άκουσα τη συμβουλή του, πριν αποφασίσω. Η επιμονή του ήταν ένας από τους λόγους που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο στην Αναντολού Εφές", σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: “Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, παρότι στην αρχή δεν ξεκίνησα καλά, όλοι με υποστήριξαν. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να ικανοποιήσω τις προσδοκίες όλων. Η Αναντολού Εφές είναι το μέρος στο οποίο ανήκω".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ