EUROLEAGUE

Μίτσιτς: "Θέλω να έχω ρόλο στο ΝΒΑ"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε σε λιθουανική ιστοσελίδα για το όνειρο του ΝΒΑ, δήλωσε πιο έτοιμος από ποτέ, έβαλε όμως έναν αστερίσκο αναφορικά με το άλμα προς το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου, με την Αναντολού Εφές να τον έχει βοηθήσει σημαντικά προκειμένου να εδραιωθεί στην EuroLeague ως ένας εκ των κορυφαίων περιφερειακών της διοργάνωσης. Όπως είναι λογικό, μετά από μια εντυπωσιακή διετία στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό του... φεύγει για το ΝΒΑ σε πολλές περιπτώσεις.

Όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε σε λιθουανική ιστοσελίδα όμως, το ΝΒΑ δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε πρόκειται να το επιχειρήσει, δίχως να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

"Πέρσι, δεδομένου ότι αντιμετώπιζα τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, ένιωθα σίγουρος για το ΝΒΑ. Αυτή η αυτοπεποίθηση προέκυψε μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας και τη δική μου απόδοση. Στο τέλος όμως, κατάλαβα ότι δεν ήμουν ακόμη έτοιμος. Χρειαζόμουν ακόμη ένα χρόνο στην Ευρώπη. Φέτος νιώθω ότι ανέβηκα ένα ή δύο σκαλοπάτια, γιατί η χρονιά ήταν ακόμη καλύτερη για μένα. Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά, κι αυτό ήταν σημαντικό. Από αυτή την άποψη, φαίνεται πως το ΝΒΑ είναι ακόμη πιο κοντά. Δεν θέλω όμως να πάω εκεί, απλά για να πω ότι έπαιξα στο ΝΒΑ. Δεν είναι στο μυαλό μου να λέω ότι έπαιξα στο ΝΒΑ, θέλω να είμαι μέλος μιας ομάδας που πιστεύει σε μένα και μου δίνει λεπτά συμμετοχής. Δεν θα με κάνει χαρούμενο η παρουσία μου εκεί, αν δεν έχω ρόλο" ανέφερε αρχικά στο 15min, για να προσθέσει:

"Έχω μιλήσει με τον Σέιν (Λάρκιν) γι αυτό το θέμα. Κατάλαβε τι σκεφτόμουν. Θέλω να παίζω αρκετά, έτσι είναι το παιχνίδι μου. Θα μπορούσα να έχω πιο μικρό ρόλο με λιγότερα λεπτά, αλλά νομίζω ότι έχω αποδείξει πως μπορώ να σταθώ για περισσότερα από είκοσι (20) λεπτά στο ΝΒΑ. Κι ο Σέιν (Λάρκιν) ξέρει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά αυτή την στιγμή ψάχνει αυτό που θα του δώσει τη μεγαλύτερη χαρά. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει εγγυήσεις για κάτι, αλλά ο Σέιν (Λάρκιν) είναι ευτυχισμένος στην Κωνσταντινούπολη την τελευταία διετία. Παίζει καλύτερα από ποτέ".

Στην ίδια συνέντευξη γίνεται η αναφορά στα σενάρια που τον ενέπλεξαν με τον Ολυμπιακό, τα οποία διέψευσε κατηγορηματικά, όπως είχε ήδη διαρρεύσει από την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ