EUROLEAGUE

"Μπάσιμο" της Αναντολού Εφές για Λάρκιν

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέιν Λάρκιν εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην EuroLeague, με την Αναντολού Εφές να κάνει "μπάσιμο" για την απόκτησή του. Περιζήτητος ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ.

Μετά από ένα χρόνο στους Boston Celtics, ο Σέιν Λάρκιν εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην EuroLeague. Ο 26χρονος πλεϊμέικερ μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ένα νέο συμβόλαιο με τους "Κέλτες", στην Ευρώπη όμως η μπογιά του περνάει -για τα καλά.

Γι αυτό κιόλας παρουσιάζει τάσεις... επιστροφής στα μέρη μας, με τον Chema de Lucas να βάζει στο "παιχνίδι" της απόκτησής του την Αναντολού Εφές. Μετά την Μπασκόνια και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έχουν γραφτεί ως άμεσα ενδιαφερόμενες για εκείνον, κι η τουρκική ομάδα φέρεται να κινείται για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο "τιτίβισμα" του γνωστού δημοσιογράφου, οι "μπλε" κατέθεσαν ήδη μια εξαιρετική προσφορά, προσδοκώντας σε θετική απάντησή του.

Τη μοναδική σεζόν που πέρασε στην EuroLeague, ως ο βασικός άσος της Μπασκόνια, ο Σέιν Λάρκιν είχε 13.1 πόντους (με 34.3% στα τρίποντα), 2.7 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ