EUROLEAGUE

Αμπρίνες: "Ο τρόπος του Πέσιτς είναι λίγο... παλιομοδίτικος"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άλεξ Αμπρίνες μίλησε μέσω YouTube LIVE για το υπόλοιπο της σεζόν στη Liga Endesa, ενώ χαρακτήρισε παλιομοδίτικο τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο Άλεξ Αμπρίνες ήταν ο καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής του Βαλεντί Σανχουάν αυτή την εβδομάδα, με τον περιφερειακό της Μπαρτσελόνα να μιλάει για το τι μέλλει γενέσθαι στη Liga Endesa, αλλά και τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο 26χρονος γκαρντ/φοργουορντ υποστήριξε ότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί εν τέλει εντός γηπέδου η σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, τότε ο τίτλος πρέπει να δοθεί στην Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο του Σβέτισλαβ Πέσιτς στις προπονήσεις.

"Αν τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και εξετάζονται οι παίκτες για τον κορονοϊό, πιστεύω ότι οι παίκτες θα δεχθούν να παίξουν και να τελειώσει η σεζόν. Είναι αυτό που θέλουμε. Είμαι υπέρ του να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα τον τίτλο, αν δεν γυρίσουμε στο γήπεδο. Το ίδιο θα σου έλεγα αν αντίστοιχα ήταν πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι το δίκαιο, γιατί μιλάμε για διάτημα έξι μηνών που δίναμε αγώνες. Θα είναι σαν να πετάς στα σκουπίδια όλη αυτή την προσπάθεια που έχει γίνει" ανέφερε αρχικά ο Άλεξ Αμπρίνες, για να συνεχίσει εστιάζοντας στη συνεργασία του με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς:

"Ο τρόπος που κατανοεί το παιχνίδι είναι λίγο παλιομοδίτικος. Πολλή προπόνηση, αρκετές επαναλήψεις, φωνές, τρέξιμο, πολλές επαφές και μετά να δίνεις τα πάντα στο παιχνίδι. Στο τέλος όμως το συνηθίζεις όλο αυτό, όπως συμβαίνει με όλα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ