EUROLEAGUE

Επενδύει στο μέλλον η Μπαρτσελόνα

Επενδύει στο μέλλον η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ντύσει με τα χρώματά της τον 18χρονο Αργεντινό Λεάντρο Μπολμάρο, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του επίσης 18χρονου Χάιμε Φερνάντεθ.

Η Μπαρτσελόνα πέρα από το παρόν στρέφει την προσοχή της και στο μέλλον και στο πλαίσιο αυτό προχωράει στην απόκτηση του Λεάντρο Μπολμάρο, ενώ έντυσε με τα χρώματά της και τον Χάιμε Φερνάντεθ.

Ο Λεάντρο Μπολμάρο αντικρίζει την γη από τα 203 εκατοστά, είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές τη Αργεντινής και προέρχεται από την Weber Bahia. O 18χρονος φόργουορντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 25 συμμετοχές στην λίγκα τη Αργεντινής (μ.ο. 1,8 π., 0,6 ριμπ.) και είχε την ευκαιρία να μαζέψει εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Μπολμάρο δεν θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα των Καταλανών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Χάιμε Φερνάντεθ, ο οποίος βέβαια έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο στην Liga Endesa με την Σαραγόσα.

Ο 18χρονος Ισπανός πάουερ φόργουορντ (2.05μ.) υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Βαρκελώνη ως το 2023 και η νέα σεζόν θα τον βρει να ενισχύει την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ