EUROLEAGUE

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα ο Σίνγκλετον!

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για μονοετή συνεργασία, με τους "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" θα βρίσκεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κρις Σίνγκλετον, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ. Μετά από μια διετία στον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος ψηλός δέχθηκε αρκετές προτάσεις από την EuroLeague, αποφάσισε όμως να αποδεχθεί εκείνη της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς, αγωνιζόμενος πλέον υπό τις οδηγίες του για τον επόμενο χρόνο.

Στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Κρις Σίνγκλετον έκανε αισθητή την παρουσία του τόσο εντός όσο κι εκτός των συνόρων. Στην EuroLeague είχε 10.3 πόντους (με 46.1% στα τρίποντα) και 5.8 ριμπάουντ ανά αγώνα, αποτελώντας βασική επιλογή για τη front line της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Γι αυτό κιόλας ήταν ο πρώτος σε χρόνο συμμετοχής παίκτης του "τριφυλλιού" στο διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα.

Στη Βαρκελώνη θα αποτελέσει το Νο1 για τη θέση "4" αποτελώντας τον παίκτη που θα βρεθεί στο πλευρό του Κέβιν Σεραφέν στην γραμμή των ψηλών της ισπανικής ομάδας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε μονοετή συνεργασία.

Η σχετική ανακοίνωση:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ