EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους στην παρουσίασή του: "Ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα"

Γιασικεβίτσιους στην παρουσίασή του: "Ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δήλωσε ότι αισθάνεται έτοιμος για να καθοδηγήσει την ομάδα του.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι πλέον πανέτοιμος για να καθοδηγήσει τη Μπαρτσελόνα στη νέα εποχή. Μία μέρα μετά την έλευσή του στην Βαρκελώνη, ο Λιθουανός τεχνικός παρουσιάστηκε από τους Καταλανούς, δείχνοντας αυτοπεποίθηση.

" Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Χρειαζόμουν να αποκτήσω εμπειρίες μέχρι να κάνω αυτό το βήμα" δήλωσε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους εξηγώντας γιατί δεν ανέλαβε νωρίτερα τη Μπαρτσελόνα όταν είχε αντίστοιχες προτάσεις, για να προσθέσει στην συνέχεια:

" Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε το μέλλον. Πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και να δουλέψουμε. Η καθημερινή δουλειά είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Την περασμένη εβδομάδα μίλησα με όλα τα μέλη του προπονητικού σταφ και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Πρέπει να πάμε σιγά σιγά. Κάθε αγώνας θα είναι τελικός από εδώ και πέρα. Είναι μεγάλη η πρόκληση".

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ