EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα δεν κράτησε... πισινή για τον Πάνγκος

EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Liga Endesa ανακοίνωσε τα "tanteo" του φετινού καλοκαιριού, με τον Κέβιν Πάνγκος να μην είναι στη λίστα όμως. Τι σημαίνει αυτό.

Η Liga Endesa ενημέρωσε την Τετάρτη 8 Ιουλίου για τους παίκτες που μπήκαν στη λίστα των restricted free agents, βάσει της νομοθεσίας που υπάρχει στην Ισπανία. Το "tanteo", όπως αναφέρεται στη Liga Endesa, για το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει οκτώ παίκτες, μεταξύ των οποίων όμως δεν βρίσκεται ο Κέβιν Πάνγκος ( έχει υπογράψει στη Ζενίτ).

Η Μπαρτσελόνα δεν θέλησε να κρατήσει τα δικαιώματά του στην Ισπανία, σε περίπτωση που στο μέλλον ο παίκτης επιστρέψει στη χώρα. Όπερ και σημαίνει πως δεν μπορεί να εγείρει την παραμικρή αντίσταση ή να αξιώσει κάποιο χρηματικό ποσό ως buy out, όπως για παράδειγμα είχε κάνει η Βαλένθια προ τετραετίας για τον Βίκτορ Κλαβέρ. Το αυτό ισχύει επίσης με τον Άντε Τόμιτς, αν κι η δική του περίπτωση είναι διαφορετική, δεδομένου ότι δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Οι οκτώ παίκτες που μπήκαν στο "tanteo" το φετινό καλοκαίρι είναι οι: Σαβόν Σιλντς (Μπασκόνια), Πατρίτσιο Γκαρίνο (Μπασκόνια), Ζόραν Ντράγκιτς (Μπασκόνια), Τζόρνταν Λόιντ (Βαλένθια), Άαρον Ντόρνεκαμπ (Βαλένθια), Μάικ Τόμπεϊ (Βαλένθια), Έρικ Γκριν (Ρεάλ Μπέτις) και Ντέγιαν Κράβιτς (Ομπραντόιρο).

Εξάλλου, στο "tanteo" εντάσσεται κι ο Τζέικομπ Γουάιλι, αφού πέρσι η Γκραν Κανάρια είχε φροντίσει να εξασφαλιστεί -με την Μπανταλόνα να είναι μεταξύ των ενδιαφερομένων για τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ