EUROLEAGUE

Κι άλλο ταλεντάκι φεύγει από την Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρνας Βελίτσκα είναι ένα ακόμη ταλέντο που θα αφήσει την Μπαρτσελόνα με σκοπό να βρει χώρο σε άλλο σύλλογο. Η Ζάλγκιρις φέρεται να έχει συμφωνήσει για τον επαναπατρισμό του.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν αυτό της... μεγάλης φυγής για πολλά από τα ταλεντάκια που είχε στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" η Μπαρτσελόνα. Ένα κάρο παίκτες που αποκτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με σκοπό να εξελιχθούν και να ενισχύσουν την πρώτη ομάδα αποφάσισαν να αποχωρήσουν, δεδομένου ότι τα τμήματα υποδομής των "μπλαουγκράνα" δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που είχαν προ δεκαετίας.

Ο Άρνας Βελίτσκα είναι ένας από αυτούς που θεώρησαν καλύτερο να αποχωρήσουν με σκοπό να πάνε σε άλλη ομάδα (με τον Λούκα Σάμανιτς να είναι ένα άλλο τρανταχτό παράδειγμα), για να βρουν χώρο και χρόνο συμμετοχής. Στην Μπαρτσελόνα άλλωστε ήταν αδύνατο να πάρει ευκαιρίες, δεδομένου ότι η πίεση για άμεσα αποτελέσματα και κατάκτηση τίτλων είναι τεράστια -ειδικά από την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης κυριαρχεί εντός κι εκτός των συνόρων.

Ο 18χρονος πόιντ γκαρντ, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει γεννήσει η Λιθουανία, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ζάλγκιρις για υπογραφή πολυετούς συμβολαίου. Πιστή βέβαια στη λογική της εξέλιξης των παικτών της, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα τον παραχωρήσει δανεικό (πιθανότατα στην Τάρτου της Εσθονίας). Κάτι που έκανε επίσης με τον Παούλιους Βαλίνσκας, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Λιετκαμπέλις τη νέα σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ