EUROLEAGUE

Ξέσπασε ο Αμπρίνες: "Θέλετε να καταστρέψετε την ομάδα"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άλεξ Αμπρίνες χρησιμοποίησε το Twitter για να εξαπολύσει επίθεση προς αυτούς που διαρρέουν τις συνομιλίες των παικτών της Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως στόχος τους είναι η καταστροφή της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής εδώ και μερικές ημέρες, μετά την απόφαση της διοίκησης για μαζικές περικοπές στους μισθούς των παικτών όλων των τμημάτων του συλλόγου. Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει άμεσα τόσο τον Σβέτισλαβ Πέσιτς όσο και τους παίκτες, του οποίοι φέρονται να είναι εκνευρισμένοι από την στάση της διοίκησης.

Την ίδια ώρα βέβαια, ο Νίκολα Μίροτιτς δέχθηκε το "ψαλίδι" που πρότεινε η Μπαρτσελόνα, με τη Mundo Deportivo να κάνει λόγο για αλλαγή στάσης από την πλευρά του, σε τέτοιο βαθμό που άφησε έκπληκτους τους συμπαίκτες του. Ο 29χρονος φόργουορντ τοποθετήθηκε σε πρώτο χρόνο για το θέμα, πριν έρθει το ξέσπασμα του Άλεξ Αμπρίνες στο Twitter.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των μπλαουγκράνα εξαπέλυσε επίθεση προς αυτούς που διαρρέουν τις συνομιλίες των παικτών, ενώ τόνισε πως γίνεται πόλεμος στην ομάδα με στόχο την... καταστροφή της.

" Δεν ξέρω ποιος βγάζει προς τα έξω πράγματα. Το μόνο που λένε είναι για μια ομαδική συνομιλία παικτών στο WhatsApp και διοικητικών μελών της ομάδας. Ο μοναδικός λόγος που βλέπω εγώ είναι ότι θέλετε να καταστρέψε την ομάδα. Δεν θα το καταφέρετε. Ή αλλιώς θα μείνετε χωρίς ομάδα. Εμπιστεύομαι τους παίκτες στο 100%. Επίσης, ούτε που ξέρω μέχρι που φτάνει αυτό στέλνω και πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν την ατομική κατάσταση του καθενός, αλλά δεν γίνονται έτσι τα πράγματα (προφανώς μιλάς σε ένα γκρουπ που είναι μόνο παίκτες)" έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ