EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα - Άλμπα: Ελάχιστος κόσμος στο "Palau Blaugrana"

Μπαρτσελόνα - Άλμπα: Ελάχιστος κόσμος στο "Palau Blaugrana"

Ελάχιστος ο κόσμος που βρίσκεται στο "Palau Blaugrana" για το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, με τους φίλους της Μπαρτσελόνα να απέχουν λόγω των πολιτικών αναταραχών.

Οι αναταραχές που υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στη Βαρκελώνη δεν γινόταν να μην επηρεάσουν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Άλμπα Βερολίνου. Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της καταλανικής πρωτεύουσας για τη φυλάκιση εννέα πολιτικών προσώπων έχουν ξεφύγει στους δρόμους της πόλης, στους οποίους διαδραματίζονται σκηνές με επεισόδια, καμένους κάδους και συμπλοκές με την Αστυνομία. Την ίδια ώρα, το Palau Blaugrana έχει ελάχιστο κόσμο στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα.

Πέραν των οργανωμένων φίλων των μπλαουγκράνα που ανακοίνωσαν την Πέμπτη (17/10) ότι θα απέχουν σε ένδειξη συμπαράστασης στους εννέα φυλακισμένους πολιτικούς, συνολικά ο κόσμος της Μπαρτσελόνα προτίμησε να απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.

Παρεμπιπτόντως, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε αιτηθεί την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, με την EuroLeague να απαντά αρνητικά.

Photo Credits: Miguel Lois Vidal/Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ