EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Αμπρίνες

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Αμπρίνες
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την απόκτηση του Άλεξ Αμπρίνες, ανακοινώνοντας την απόκτησή του με συμβόλαιο δύο χρόνων.

Η τελευταία "βόμβα" της Μπαρτσελόνα ενεργοποιήθηκε! Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άλεξ Αμπρίνες, δίνοντας συνέχεια σε ένα απίστευτο καλοκαιρινό μεταγραφικό ντεμαράζ!

Υπενθυμίζεται ότι οι Καταλανοί έχουν ανακοινώσει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή τους, Σβέτισλαβ Πέσιτς, μέχρι το 2021, καθώς και την απόκτηση των Νίκολα Μίροτιτς, Μπράντον Ντέιβιςκαι Κόρι Χίγκινς, αλλά και την παραμονή του Τομά Ερτέλ, του Άνταμ Χάνγκακαι του Βίκτορ Κλαβέρ, δημιουργώντας ένα πανάκριβο - όσο και απίστευτα βαθύ ρόστερ!

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες , ο Αμπρίνες συμφώνησε σε συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Με την απόκτησή του οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν τις κινήσεις του, αφού πριν μερικές ημέρες ο GM των Καταλανών, Νάτσο Ροντρίγκεθ, είχε δηλώσει πως ο τελευταίος στόχος ήταν η συμφωνία με τον διεθνή γκαρντ, καθώς και ότι ανεξάρτητα με την εξέλιξη της υπόθεσης αυτή θα ήταν η τελευταία κίνηση της ομάδας.

Αυτή η άποψη πάντως ενδεχομένως να αλλάξει αν ο Πάου Γκασόλ εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά αυτο είναι μία άλλη ιστορία.

TO DEPTH CHART ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

PG: Τομά Ερτέλ, Κέβιν Πάνγκος, Πάου Ρίμπας

SG: Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες, Κάιλ Κούριτς

SF: Βίκτορ Κλαβέρ, Άνταμ Χάνγκα

PF: Νίκολα Μίροτιτς, Πιέρ Οριόλα, Ρόλαντς Σμιτς

C: Μπράντον Ντέιβις, Άντε Τόμιτς, Αρτέμ Πούστοβι

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ