EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Αναβάλλονται επ' αόριστον τα έργα για το νέο "Παλαού Μπλαουγκράνα"

Μπαρτσελόνα: Αναβάλλονται επ' αόριστον τα έργα για το νέο "Παλαού Μπλαουγκράνα"
EUROKINISSI

Ο Χοζέπ Μαρία Μπαρτομέου δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να αναβάλλει επ' αόριστον τα έργα για το νέο "Παλαου Μπλαουγκράνα", το οποίο κανονικά θα ήταν έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στα οικονομικά των ομάδων είναι πολυεπίπεδες. Τελευταία απόδειξη τα νέα που μοιράστηκε ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, σχετικά με το νέο "Παλαού Μπλαουγκράνα".

Το νέο "Παλαού Μπλαουγκράνα" προβλεπόταν βάσει του αρχικού σχεδιασμού να είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2022. Με τα οικονομικά δεδομένα να έχουν αλλάξει όμως πλέον, ο Μπαρτομέου δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι τα έργα στο γήπεδο αναβάλλονται επ' αόριστον.

" Τα έργα βελτίωσης για το νέο Παλαού έχουν σταματήσει" δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, για να συμπληρώσει: " Τα έργα βελτίωσης στο Καμπ Νου θα συνεχιστούν, αλλά όλοι οι άλλοι χώροι, όπως το Παλαού Μπλαουγκράνα, μπορούν να περιμένουν ένα, δύο ή τρία χρόνια. Θα δούμε. Τα έργα στο Καμπ Νου όμως πρέπει να προχωρήσουν, αφού η εγκατάσταση είναι μία σημαντική πηγή εισοδήματος".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ