EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: "Καμία διαπραγμάτευση με τον Πάου Γκασόλ"

Injured Portland Trail Blazers player Pau Gasol sits on the bench during an NBA basketball game between the Golden State Warriors and the Trail Blazers in San Francisco, Monday, Nov. 4, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu)
Injured Portland Trail Blazers player Pau Gasol sits on the bench during an NBA basketball game between the Golden State Warriors and the Trail Blazers in San Francisco, Monday, Nov. 4, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO/JEFF CHIU

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Νικ Καλάθη, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί διαπραγματεύσεων με τον Πάου Γκασόλ.

Πριν από τρεις ημέρες, η Cadena SER έβαλε "φωτιά" με την αποκάλυψη πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πάου Γκασόλ, για την επιστροφή και τον δικό του... τελευταίο χωρό πριν κρεμάσει τη φανέλα του. Η συζήτηση ξαναφούντωσε -μετά από ένα χρόνο- αλλά στην παρουσίαση του Νικ Καλάθη, η διοίκηση των μπλαουγκράνα έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια.

Έπειτα από ερώτηση που έγινε για το θέμα, κι ενώ ο Νικ Καλάθης είχε ήδη μιλήσει, ο Διευθυντής του μπασκετικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Μπλαντέ, τόνισε χαρακτηριστικά πως " δεν έχουν γίνει, κι ούτε πρόκειται να γίνουν διαπραγματεύσεις με τον Πάου Γκασόλ".

Κάπως έτσι, κι αυτή η ιστορία φαίνεται να λαμβάνει οριστικά τέλος, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να συνεχίζει το "χτένισμα" της αγοράς για τον σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μπράντον Ντέιβις.

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ