EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι "κλωτσάει" για την απόφαση της Liga Endesa

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι χαρακτήρισε... δίκαιη την απόφαση της Liga Endesa για την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά στάθηκε στην "τρέλα" της μη υποβολής τεστ στους παίκτες.

Οι ομάδες της Liga Endesa κατέληξαν τη Δευτέρα 20 Απριλίου στο πώς και το πότε (όχι όμως για το πού) θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, μέσω της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι τοποθετήθηκε για το ζήτημα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

" Δεν πρόκειται καν να καταλάβω την απόφαση της ACB. Θα το αφήσω να περάσει. Ας το ξαναθέσω: η πρόταση είναι δίκαιη, αλλά η ιδέα να παίξουμε ειδικά χωρίς να έχουμε υποβληθεί σε τεστ είναι τρελή. Αυτή είναι η θέση μου. Δεν θα πω κάτι άλλο" έγραψε χαρακτηριστικά ο πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος -εν αντιθέσει με τους συμπαίκτες του- αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από την Ισπανία, με προορισμό τις ΗΠΑ. Γεγονός που δημιουργεί μια ειδική συνθήκη σε ό,τι αφορά τον ίδιο και την επανένταξή του στους μπλαουγκράνα.

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι "κλωτσάει" για την απόφαση της Liga Endesa

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ