EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι "τα πήρε" ξανά με δημοσίευμα

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Mundo Deportivo έγραψε πως ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ισπανία αν δεν οριστικοποιηθεί ότι θα γίνουν οι τελευταίοι αγώνες της Liga Endesa. Μία είδηση που έφερε τη νέα αντίδρασή του μέσω του Twitter.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, εν αναμονή της απόφασης της ισπανικής κυβέρνησης για το φινάλε της σεζόν στη Liga Endesa. Εν αντιθέσει με όλους τους άλλους πάντως, ο Μάλκολμ Ντιλέινι βρίσκεται στις ΗΠΑ από τα μέσα του Μαρτίου κι όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη πριν οριστικοποιηθεί ότι θα γίνουν οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν.

Το δημοσίευμα της καταλανικής ιστοσελίδας έφερε την νέα αντίδραση του 31χρονου γκαρντ, δεδομένου ότι επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του. Σε πρώτη φάση πάντως, η αντίδρασή του ήρθε -ξανά- μέσω Twitter, εκεί όπου έγραψε πως " αγαπώ το Twitter, είναι η νέα πηγή ενημέρωσής μου. Είμαι έξω και κάνω προπόνηση με τον γυμναστή μου, ανοίγω το Twitter και βρίσκω ακόμη μία νέα ιστορία για μένα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ