EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Παίζει με τον χρόνο για το alter ego του Μπράντον Ντέιβις

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει ένα τελευταίο, αλλά σημαντικό, κομμάτι για το παζλ της ρακέτας. Δεν βιάζεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που... παίζει με τον χρόνο.

Η απόκτηση του Νικ Καλάθη ως αντικαταστάτη του Μάλκολμ Ντιλέινι έδωσε στην Μπαρτσελόνα την απαραίτητη ηρεμία και ασφάλεια αναφορικά με τη θέση του βασικού κουμανταδόρου της επόμενης σεζόν. Την ίδια ώρα όμως, ερωτηματικό παραμένει ποιός θα καλύψει το κενό που άφησε ο Άντε Τόμιτς στη ρακέτα.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Γιαν Βέσελι ως υποψήφιου για τη ρακέτα των μπλαουγκράνα. Οι μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες που παρουσιάζει όμως η περίπτωσή του (αφενός δεσμεύεται με συμβόλαιο, αφετέρου έχει πολύ ψηλό κασέ) δείχνουν στην Μπαρτσελόνα πως οι πιθανότητες να γίνει το deal είναι ελάχιστες. Γι αυτό κιόλας, ο ισπανικός σύλλογος δεν ποντάρει πολλά σε αυτόν, περιμένοντας όμως... στη γωνία, σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στο μέλλον.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, η εν γένει συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα στο κομμάτι της απόκτησης του ψηλού που θα πλαισιώσει τον Μπράντον Ντέιβις στο "5" δείχνει ότι θα υπάρξει μεγάλη υπομονή από την πλευρά της. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα... παίξει με τον χρόνο μέσα στον επόμενο μήνα, με την ελπίδα πως θα έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα για κάποιες περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν, όπως είναι αυτή του Γιαν Βέσελι.

Εξάλλου, στη λίστα του φέρεται να είναι κι ο Τζοκ Λάνταλ, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στη Ζάλγκιρις. Ο 25χρονος σέντερ είχε 11 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά 20'32'' συμμετοχής, με τη συμφωνία που υπέγραψε πέρσι με τη λιθουανική ομάδα να προβλέπει το +1 για το 2020/21. Πλην όμως, μπορεί να "βγει" από το συμβόλαιό του αντί ενός μικρού ποσού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ