EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Προτιμάει την EuroLeague από τη Liga Endesa

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague και η Liga Endesa ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες επανεκκίνησης της σεζόν (εφόσον αυτό είναι εφικτό), οι οποίες συμπτίπτουν ως ένα βαθμό. Σύμφωνα με το RAC1, η Μπαρτσελόνα θα προτιμήσει την EuroLeague.

Το μεσημέρι της 23ης Απριλίου η EuroLeague ανακοίνωσε τις αποφάσεις που πάρθηκαν τόσο σε επίπεδο μισθών για φέτος, όσο και για τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης της σεζόν. Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν, σε περίπτωση που καταστεί εφικτό, οι ομάδες θα συγκεντρωθούν σε μία τοποθεσία, με τους αγώνες να διεξάγονται από τις 4 έως τις 26 Ιουλίου (θα έχουν προηγηθεί τρεις εβδομάδες προπονήσεων).

Το συγκεκριμένο διάστημα όμως συμπτίπτει με αυτό που προέβλεψε η Liga Endesa για το δικό της φινάλε στη σεζόν. Συγκεκριμένα, τρεις ημέρες νωρίτερα είχε ενημερώσει για την απόφαση να γίνουν οι αγώνες έως τις 10 Ιουλίου.

Όπως είναι σαφές, το γεγονός πως συμπτίπτουν οι προτεινόμενες ημερομηνίες δημιουργεί ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα στις ισπανικές ομάδες που αγωνίζονται στην EuroLeague (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Βαλένθια), με τους μπλαουγκράνα να κλίνουν προς το "ναι" για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όπως αποκάλυψε το RAC1, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προτιμά να δοθεί έμφαση στην EuroLeague με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Προς το παρόν βέβαια όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο, αφού οριστική απόφαση για επιστροφή (ή όχι) στα παρκέ από την EuroLeague θα παρθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ