EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Τα δεδομένα για Πέσιτς και Σίνγκλετον

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με το μέλλον των Σβέτισλαβ Πέσιτς - Κρις Σίνγκλετον ασχολείται η Mundo Deportivo, που αναφέρει τον μισθό του Αμερικανού και εξηγεί τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα.

Εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον του Σβέτισλαβ Πέσιτς και του Κρις Σίνγκλετον έχει σήμερα (23/5) η Mundo Deportivo , η οποία υποστηρίζει πως δεν είναι δεδομένη η παραμονή του Σέρβου στον πάγκο των μπλαουγκράνα. " Στη Μπαρτσελόνα δεν γνωρίζουν αν ο Πέσιτς θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί για να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας" αναφέρει ο δημοσιογράφος Χοσέ Ιγνάσιο Ουγέτ και συνεχίζει: " Οι παράγοντες της Μπάρτσα έχουν ενημερώσει τον Σέρβο τεχνικό πως επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως εκείνος δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Θα το κάνει στο τέλος της περιόδου".

Η Mundo Deportivo εξηγεί τι συμβαίνει και στην περίπτωση του Σίνγκλετον: " Αν ο Πέσιτς αποχωρήσει, τότε θα μειωθούν πολύ οι πιθανότητες του Αμερικανού να μείνει στην ομάδα. Αν όμως ο Πέσιτς μείνει, τότε η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να τον κρατήσει με σημαντικά χαμηλότερο μισθό από τα 3 εκατομμύρια (1.8 καθαρά) που παίρνει φέτος. Ο Σίνγκλετον είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ και μάλιστα το προηγούμενο συμβόλαιό του, στον Παναθηναϊκό, έφτανε το 1.1 εκατομμύριο ευρώ. Είναι προφανές πως ο παίκτης θα θέλει ένα συμβόλαιο όμοιο με αυτό που έχει φέτος, για να συνεχίσει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και αυτό αν δεν προκύψει καλή πρόταση από το ΝΒΑ στο οποίο δεν έχει κρύψει πως θέλει να επιστρέψει".

Ο Σίνγκλετον θα γίνει 30 ετών στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, ενώ φέτος είχε 8 πόντους με 35.4% στο δίποντο, 39.5% στο τρίποντο και 77.4% στις βολές, μαζί με 4.4 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 24:58 σε 35 αγώνες στη EuroLeague. Δεν έκανε καλή χρονιά, ωστόσο η αυτοπεποίθησή του είναι δεδομένη και γι' αυτό θα αναζητήσει το καλοκαίρι ένα συμβόλαιο που θα πλησιάζει το φετινό του στη Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζουμε πως οι Καταλανοί έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Κόρι Χίγκινς, τον Αμερικανό σκόρερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ