EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Το "ξέκοψε" για τους μπλαουγκράνα ο Τζοκ Λάνταλ

Μπαρτσελόνα: Το "ξέκοψε" για τους μπλαουγκράνα ο Τζοκ Λάνταλ

Το όνομα του Τζοκ Λάνταλ συνδέθηκε με την Μπαρτσελόνα, ο ίδιος όμως έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των μπλαουγκράνα.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Τζοκ Λάνταλ προέκυψε ως ο πρώτος επιλαχών για να αποτελέσει το alter ego του Μπράντον Ντέιβις στη θέση του σέντερ για την Μπαρτσελόνα. Η συνεργασία του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την περσινή σεζόν έπαιξε το ρόλο της προκειμένου το όνομά του να "παίξει" δυνατά στον Τύπο της Ισπανίας, πλην όμως δεν πρόκειται να δουλέψουν μαζί για δεύτερη σερί σεζόν.

Παρότι αναμένεται να "σπάσει" το συμβόλαιό του με τη Ζάλγκιρις, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον όχι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Τσέμα Ντε Λούκας εξήγησε μέσω Twitter πως δεν πρόκειται να γίνει ο "γάμος" ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Τζοκ Λάνταλ να το επιβεβαιώνει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή σε ό,τι αφορά στο μέλλον του.

Μπαρτσελόνα: Το "ξέκοψε" για τους μπλαουγκράνα ο Τζοκ Λάνταλ

" Τι θα λέγατε να σταματήσουμε όλοι τις υποθέσεις και να περιμένουμε για κάποια γεγονότα;" έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο 25χρονος σέντερ δεσμευόταν για ακόμη ένα χρόνο με τη Ζάλγκιρις, όπως έχει γραφτεί πολλάκις τον τελευταίο μήνα όμως, θα κάνει χρήση του όρου που του επιτρέπει να βγει από το συμβόλαιό του.

Photo Credits: BC Zalgiris Kaunas / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ