EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Χάνει το Super Copa ο Ρίμπας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πάου Ρίμπας επέτρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με πρόβλημα τραυματισμού. Οι ενοχλήσεις στον μηρό θα τον κρατήσουν εκτός από το Super Copa.

Χωρίς τον Πάου Ρίμπας θα διεκδικήσει η Μπαρτσελόνα τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος γκαρντ γύρισε "λαβωμένος" από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό μηρό δεν του επιτρέπει να δώσει το "παρών" στους αγώνες του Super Copa της Ισπανίας.

Όπως έκανε γνωστό η Μπαρτσελόνα, ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας -με σκοπό να αποσαφηνιστεί πλήρως το ακριβές διάστημα απουσίας από την δράση.

Θυμίζουμε ότι οι μπλαουγκράνα θα στερηθούν επίσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες τον Τομά Ερτέλ, λόγω της επέμβασης που έκανε στο γόνατο.

Στον ημιτελικό του Super Copa, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί με τη Φουενλαμπράδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Super Copa Endesa:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

(19:30) Μπαρτσελόνα - Βαλένθια

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Φουενλαμπράδα

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

(20:00) Τελικός

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ