EUROLEAGUE

Ντεμπούτο με πολλά νεύρα και αποβολή για Σίνγκλετον (VIDEO)

Ντεμπούτο με πολλά νεύρα και αποβολή για Σίνγκλετον (VIDEO)

Ο Κρις Σίνγκλετον πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, συνδυάζοντας την παρθενική του εμφάνιση με... αποβολή στο φιλικό με την Μπανταλόνα (VIDEO).

Το πρώτο φιλικό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα , αν και αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Σβέτισλαβ Πέσιτς. Οι "μπλαουγκράνα" έχουν κάνει άλλωστε πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τους, κάτι που συνεπάγεται την ανάγκη για πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο προκειμένου να εμφανίσουν την εικόνα που θέλει ο προπονητής τους.

Ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους ήταν στραμμένα τα βλέμματα στον αγώνα με την Μπανταλόνα ήταν ο Κρις Σίνγκλετον. Αφενός γιατί πρόκειται για το βασικό τεσσάρι της ισπανικής ομάδας, αφετέρου γιατί για τα... μάτια του, η Μπαρτσελόνα θα βγάλει το ποσό των 2.000.000€ για τον επόμενο χρόνο.

Κι η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος φόργουορντ έδειξε λίγο παραπάνω νευρικός από αυτό που μας είχε συνηθίσει την τελευταία διετία στον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αποβλήθηκε από το παιχνίδι με δύο αντιαθλητικά! Με την Μπαρτσελόνα να παλεύει για την ανατροπή, ο άλλοτε παίκτης του "τριφυλλιού" έριξε στο παρκέ τον προσωπικό του αντίπαλο, με μία λαβή.

Γεγονός που τιμωρήθηκε από τους διαιτητές, για να προκαλέσει τον εκνευρισμό (αρχικά) και την απορία (εν συνεχεία) του Κρις Σίνγκλετον.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ