EUROLEAGUE

Ντιλέινι: "Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει στην ώρα του"

Ντιλέινι: "Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει στην ώρα του"
EUROKINISSI

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι άνοιξε διάλογο με οπαδούς στο twitter, γράφοντας κάποια στιγμή πως όλοι ξέρουν ότι οι “πράσινοι” δεν πληρώνουν τους παίκτες στην ώρα τους.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι υποστήριξε χθες (14/3) ότι ο Ρικ Πιτίνο άφησε ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό με την συμφωνία του με το Κολέγιο του Αϊόνα. Λίγο αργότερα άνοιξε διάλογο με τον κόσμο και στην εξέλιξη της συζήτησης ανέφερε ότι θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι συνεπής στις πληρωμές του.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα αρχικά σχολίασε (έπειτα από σχόλιο χρήστη του twitter) ότι θα έπαιζε οπουδήποτε για τα λεφτά ότι “θα έπαιζα ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΑ οπουδήποτε, αρκεί να με πλήρωναν στην ώρα μου. Ξέρεις τίποτα για αυτό;”.

Όταν ένας χρήστης του twitter τον ρώτησε στην συνέχεια αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός πληρώνει στην ώρα του, ο Ντιλέινι απάντησε άμεσα πως “ αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα ότι αποκλείεται”, για να δεχθεί στην συνέχεια επίθεση από άλλο χρήστη, που του έγραψε “ οπότε το να κατηγορείς με βάση μαντεψιές είναι κάτι που κάνετε στα μέρη σου;”, για να απαντήσει ξανά ο Ντιλέινι ότι “ όλοι ξέρουμε ότι είναι αλήθεια αυτό, απλώς ήμουν καλός”.

Δείτε τον σχετικό διάλογο:

Ντιλέινι: "Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει στην ώρα του"

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ