EUROLEAGUE

Οριόλα: "Καλύτερη η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης από ένα ρομαντικό δείπνο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πιέρ Οριόλα ήταν καλεσμένος του Άλεξ Αμπρίνες σε διαδικτυακή... συνέντευξη, με τον υπαρχηγό της Μπαρτσελόνα να εξηγεί πως προτιμά μια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα τίτλου από ένα ρομαντικό δείπνο.

Όντες ήδη ένα μήνα εκτός δράσης λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αναζητούν τρόπους για να γεμίσουν τον χρόνο τους. Ο Άντε Τόμιτς, για παράδειγμα, το έχει ρίξει στην ξυλουργική, ενώ ο Άλεξ Αμπρίνες χρησιμοποιεί το Twitch για να μιλάει διαδικτυακά με τους συμπαίκτες του, σε μια μορφή συνέντευξης.

Μετά τον Βίκτορ Κλαβέρ και τον Πάου Ρίμπας (η πιο χαρακτηριστική ατάκα του αφορούσε στο γεγονός πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο σκέφτηκε την απόσυρση επειδή "δεν υπάρχει κάτι άλλο για να κερδίσω"), ήταν η σειρά του Πιέρ Οριόλα να... περάσει από το κανάλι του Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος -μεταξύ άλλων- του έθεσε ένα δίλημμα: νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης ή ρομαντικό δείπνο;

Κι ο υπαρχηγός των μπλαουγκράνα δήλωσε πως " εξαρτάται για τι είδους αγώνα μιλάμε. Αν είναι ο τελικός της EuroLeague ή το πέμπτο παιχνίδι των τελικών της Liga Endesa, προτιμώ να κερδίσω τη Ρεάλ Μαδρίτης από το να βγω για ένα ρομαντικό δείπνο".

Από την άλλη βέβαια, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τους δύο πρώτους -χρονικά- τίτλους της σεζόν, το SuperCopa Endesa και το Copa del Rey. Το πρώτο μάλιστα σε βάρος της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ