EUROLEAGUE

Πέσιτς: "Ο Αταμάν όταν χάνει, κάνει πάντα τα ίδια"

Πέσιτς: "Ο Αταμάν όταν χάνει, κάνει πάντα τα ίδια"

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς απάντησε στα παράπονα του Εργκίν Αταμάν για τις αποφάσεις των διαιτητών στο τέταρτο ματς της σειράς της Μπαρτσελόνα με την Αναντολού Εφές.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (1/5, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με φόντο την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αφού εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από την Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του Εργκίν Αταμάν για τις διαιτητικές αποφάσεις στο τέταρτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς.

"Όλοι ξέρουμε πώς είναι ο Αταμάν. Δεν αλλάζει και όταν χάνει, κάνει πάντα τα ίδια. Πρέπει να δείξουμε στους διαιτητές πως παίζουμε για να νικήσουμε. Αν οι διαιητές δουν πως οι παίκτες μιας ομάδας προσπαθούν και δεν διαμαρτύρονται, θα τους δώσουν την ευκαιρία να κάνουν το παιχνίδι τους", ανέφερε ο προπονητής των "μπλαουγκράνα", όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει παράπονα που είχε εκφράσει ο κόουτς της Εφές για τις αποφάσεις των Λοτερμόζερ, Ράντοβιτς και Ρότσα στον τέταρτο αγώνα της σειράς.

Επίσης, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μεταξύ άλλων τόνισε πως "η Εφές διαθέτει δέκα έμπειρους και καλούς, ειδικά στην επίθεση, ξένους παίκτες. Ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα. Όλα αρχίζουν από την άμυνα. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Τα πήγαμε καλά στο τέταρτο παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ