EUROLEAGUE

Πέσιτς: "Τι να πω; Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση"

Πέσιτς: "Τι να πω; Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση"

Το ρουά που σχεδίασε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, οι παίκτες το μετέτρεψαν σε ματς και ο έμπειρος κόουτς ς είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού.

Η Μπαρτσελόνα στην 21η "στροφή" της EuroLeague άλωσε το ΣΕΦ και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά τη νίκη με 76-55 επί του Ολυμπιακού, όπως αναμενόταν, ήταν εμφανώς ικανοποιημένος.

"Τι μπορώ να πω, οταν νικάμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του με 21 πόντους και μένει στους 55 πόντους; Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Σχεδιάσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι . Ήμασταν πολύ καλοί. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Παίξαμε εξαιρετική transition άμυνα και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να σημειώσει εύκολους πόντους Είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Ο Τόμιτς και ο Σεραφέν έκαναν καλή δουλεια στην ρακέτα. Ο Σίνγκλετον ήταν αρκετά εύστοχος και πολύ καλοί ήταν οι Πάνγκος και Χάνγκα", είπε αρχικά.

Όταν του μεταφέρθηκε μία δήλωση του Σεραφέν, ο οποίος είπε πως μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την Μπαρτσελόνα, είπε: "Ο Σεραφέν είναι αυτός που έχει αλλάξει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν οι παίκτες βρίσκονται στην κατάσταση σαν αυτή που είναι Σεραφέν, παίζουν καλά. Απόψε δείξαμε πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Μέρα με τη μέρα δουλεύουν σκληρά. Αυτός είναι ένας κανόνας, όχι μόνο του μπάσκετ, αλλά και της ζωής. Πρέπει να δουλεύεις για να πετύχεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ