EUROLEAGUE

Προς Μπαρτσελόνα ο Μπλάζιτς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα θέλει να προσθέσει ακόμα έναν περιφερειακό παίκτη στο ρόστερ της και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Γιάκα Μπλάζιτς.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμα ενός περιφερειακού παίκτη και η αναζήτησή της φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος, καθώς φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Γιάκα Μπλάζιτς.

Η ιστοσελίδα "Sportando" αρχικά ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον 28χρονο Σλοβένο γκαρντ – φόργουορντ (1,96μ.,) ο οποίος την σεζόν 2017-18 με την Ανδόρα είχε μέσο όρο 12 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ στο EuroCup και 13,7 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ στην Liga Endesa.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Chema de Lucas εν συνεχεία πήρε την σκυτάλη και με... τιτίβισμά του ενημέρωσε πως η Μπαρτσελόνα έχει "κλείσει" τον Γιάκα Μπλάζιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στην Τρίγκλαβ Κράνι (2007-09), στην Γκέοπλι Σλόβαν (20109-11), στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα (2011-13), στον Ερυθρό Αστέρα (2013-15) και στην Μπασκόνια (2015-17).

Αν η Μπαρτσελόνα αποκτήσει τον Γιάκα Μπλάζιτς, τότε θα έχει μόνο ένα... ανοικτό ζήτημα για τη νέα σεζόν. Αυτό αφορά τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, του οποίου το μέλλον παραμένει αβέβαιο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ