EUROLEAGUE

Πρόταση για Πούστοβι η Μπαρτσελόνα

Italy's Ariel Filloy goes to the basket past Ukraine's Artem Pustovyi during their Eurobasket European Basketball Championship Group B match in Tel Aviv, Israel, Saturday, Sept. 2, 2017. (AP Photo/Ariel Schalit)
Italy's Ariel Filloy goes to the basket past Ukraine's Artem Pustovyi during their Eurobasket European Basketball Championship Group B match in Tel Aviv, Israel, Saturday, Sept. 2, 2017. (AP Photo/Ariel Schalit) AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Η Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση στην Ομπραντόιρο για την απόκτηση του Αρτέμ Πούστοβι, κίνηση που δείχνει πως κάποιος περισσεύει στη ρακέτα των "μπλαουγκράνα" (VIDEO).

Την ώρα που εκκρεμεί η ανακοίνωση της παραμονής του Άντε Τόμιτς, η Μπαρτσελόνα έκανε κίνηση για έναν ακόμη σέντερ. Σύμφωνα με τον Chema de Lucas , οι "μπλαουγκράνα" κατέθεσαν πρόταση στην Ομπραντόιρο για την αγορά των δικαιωμάτων του Αρτέμ Πούστοβι, με σκοπό να ενισχυθούν κοντά στο καλάθι.

Ο 26χρονος σέντερ έκανε σπουδαία σεζόν πέρσι στη Liga Endesa με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ, γεγονός που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Το κατά πόσο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή βέβαια εξαρτάται από τις... ορέξεις της Ομπραντόιρο, όσο κι από το κατά πόσο θα μπουν οι "μπλαουγκράνα" σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη.

Εκτός των άλλων, η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά της Μπαρτσελόνα δείχνει πως κάποιος από τους υπάρχοντες ψηλούς πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν. Πιθανότατα μάλιστα η καμπάνα χτυπάει για τον Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος έχασε άλλωστε τη μισή σεζόν φέτος λόγω τραυματισμού.

Από τη μία η επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Άντε Τόμιτς, από την άλλη το γεγονός πως ο Πιέρ Οριόλα είναι γηγενής, φέρνουν όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου τον θηριώδη σέντερ.

AP Photo/Ariel Schalit

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ