EUROLEAGUE

"Προχωρημένες επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Πάου Γκασόλ"

"Προχωρημένες επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Πάου Γκασόλ"

Πολύ κοντά στη μεγάλη επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Πάου Γκασόλ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

"Θα λάτρευα να δω τον Πάου Γκασόλ στη Μπαρτσελόνα. Δεν αποκλείω τίποτα", σχολίασε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα , Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και τις τελευταίες ώρες γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι μπλαουγκράνα βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γκασόλ (40χρ., υψ. 2,13) για συμβόλαιο δύο ετών.

Tις επόμενες ημέρες βέβαια, θα φανεί αν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα προκειμένου η Μπαρτσελόνα να κάνει ακόμα μία σημαντική κίνηση μετά από τη συμφωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Καταλανός σέντερ έφυγε το 2001 από τη Μπαρτσελόνα για το NBA και τους Μέμφις Γκριζλις. Από κει και έπειτα ξεκίνησε μία εκπληκτική πορεία με πολλές επιτυχίες τόσο στο ΝΒΑ όσο και με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Τελευταίος του σταθμός στο ΝΒΑ ήταν οι Μπακς πριν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό. Όπως έχει δηλώσει θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Λέικερς ή την Μπαρτσελόνα.

Οπότε το επόμενο διάστημα θα φανεί αν ο στόχος του θα γίνει πραγματικότητα στην ομάδα που έκανε τα πρώτα έπαγγελματικα βήματα

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ