EUROLEAGUE

Ρίμπας: "Πάντα θα στηρίζουμε τον αρχηγό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με το μυστήριο σχετικά με το μέλλον του Ναβάρο στη Μπαρτσελόνα να συνεχίζει να υφίσταται, ο Πάου Ρίμπας φρόντισε με δηλώσεις του να στηρίξει τον αρχηγό του.

Ο Πάου Ρίμπας δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος: Στην διαφωνία που υπάρχει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο σχετικά με το μέλλον του - με τον σύλλογο να του ζητά να αναλάβει πόστο στην ομάδα και τον Καταλανό να θέλει να παίξει άλλον έναν χρόνο - οι παίκτες είναι με το μέρος του αρχηγού τους.

Μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο, ο Ρίμπας δήλωσε χαρακτηριστικά: " Ο Ναβάρο είναι αυτός που πρέπει να αποφασίσει. Έχει διανύσει μία καριέρα που του δίνει το δικαίωμα να αποφαίσει αυτός για το μέλλον του. Το αξίζει". Κι αν αυτή η δήλωση δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρη, η επόμενη ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρη: " Πάντα θα είμαστε στο πλευρό του αρχηγού, σε οτιδήποτε και αν αποφασίσει".

Με την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα να αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου, οι δύο πλευρές καλούνται να βρουν άμεσα μία λύση, διαφορετικά η κατάσταση μεταξύ τους θα γίνει ακόμα πιο άβολη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ