EUROLEAGUE

Το "ξεφόρτωμα" συνεχίζεται στην Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ(Α) ΣΑΝΤΕΡΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ(Α) ΣΑΝΤΕΡΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα ξεφορτώνεται ένα κάρο συμβόλαια, με τον Ρακίμ Σάντερς να είναι το τελευταίο -χρονικά- μέλος της ισπανικής ομάδας που ενημερώθηκε πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Ακόμη ένας παίκτης αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, για να συνεχιστεί το... ξεφόρτωμα συμβολαίων που επιχειρεί για ένα ακόμη καλοκαίρι η ισπανική ομάδα. Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον Ρακίμ Σάντερς, το συμβόλαιο του οποίου δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ο αθλητικός φόργουορντ δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", με αποτέλεσμα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς να εισηγηθεί την αποχώρησή του. Μετά τον Τζέιλεν Ρέινολντς, τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τον Πέτερι Κόπονεν, τον Αντριέν Μοερμάν, τον Φιλ Πρέσι και τον Μαρκ Γκαρσία, ένας ακόμη παίκτης της Μπαρτσελόνα αποχωρεί.

Κι όλα αυτά, την ώρα που την πόρτα της εξόδου έχει δει επίσης ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο επίσης με τον Άντε Τόμιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ