ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα special δώρα της EuroLeague στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Τα special δώρα της EuroLeague στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τα παρκέ και 18 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη EuroLeague, o Χουάν Κάρλος Ναβάρο πήρε από τον Ζόρντι Μπερτομέου δύο συμβολικά δώρα για την προσφορά του στο άθλημα (PHOTO).

Μέλος της EuroLeague από το 2000 έως το 2018, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν είναι απλά ένας θρύλος αυτής της διοργάνωσης, αλλά του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο Ισπανός αποσύρθηκε από τη δράση πριν από μερικές εβδομάδες και το βράδυ της Πέμπτης (1/11), πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Παλάου Μπλαουγκράνα, ο Ζόρντι Μπερτομέου τον τίμησε για όσα εκείνος πρόσφερε στη EuroLeague δίνοντάς του δύο αναμνηστικά δώρα με ιδιαίτερη αξία.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης χάρισε στον "Λα Μπόμπα" ένα μικρό κάδρο με το στατιστικό από την πρώτη του εμφάνιση στη EuroLeague. Ήταν 18 Οκτωβρίου του 2000, όταν η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας της Μπουντούτσνοστ (85-77), αναμέτρηση στην οποία ο Ισπανός είχε δύο πόντους με 1/2 δίποντα, ένα αμυντικό ριμπάουντ και ένα κλέψιμο σε 11 λεπτά συμμετοχής. Το δεύτερο δώρο ήταν ένα βραβείο MVP που όμως δεν έγραφε μήνα, αλλά 2000-2018 και έδειχνε τη διάρκεια που είχε ο Ναβάρο στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ