EUROLEAGUE

Τόμιτς, ο διάδοχος του Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντε Τόμιτς παίρνει την σκυτάλη από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε ό,τι αφορά στην αρχηγεία. Δεύτερος σε αυτόν τον ρόλο, ο Πιέρ Οριόλα.

Το "αντίο" του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην δράση, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Μπαρτσελόνα. Σε κάθε επίπεδο. Ένα από αυτά αφορά στον "κάπτεν" της ισπανικής ομάδας, με τον "Λα Μπόμπα" να δίνει την σκυτάλη στον Άντε Τόμιτς.

Ο 31χρονος σέντερ είναι ο παλαιότερος στο ρόστερ των "μπλαουγκράνα", κάτι που εξηγεί την επιλογή του. Από το 2012 φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχοντας σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες της. Οι σχέσεις του με τον σύλλογο είναι ισχυρές άλλωστε, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να εξηγεί την συγκεκριμένη επιλογή: " Η ομάδα εξασφαλίζει τη συνέχεια στο κομμάτι της λειτουργίας και της δουλειάς που κάνει ο αρχηγός".

Από την πλευρά του, ο νέος αρχηγός της ισπανικής ομάδας τόνισε πως " είναι μεγάλη τιμή για μένα, είμαι περήφανος. Αυτή θα είναι η έβδομη σεζόν μου στην Μπαρτσελόνα, είμαι ο πιο παλιός εδώ πλέον. Είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνω, ειδικά μετά το "αντίο" του Χουάν Κάρλο Ναβάρο".

Πέραν του Άντε Τόμιτς, ως υπαρχηγός ορίστηκε ο Πιέρ Οριόλα, ο οποίος βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της Μπαρτσελόνα από πέρσι το καλοκαίρι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ