EUROLEAGUE

Ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου ο Ματίας Λεσόρ

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι, ο Ματίας Λεσόρ ψάχνει ομάδα καθώς μετά από τη Ναντέρ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μάλαγα, ήρθε η σειρά της Μπάγερν Μονάχου να τον αποχαιρετήσει.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά από την Παρασκευή (31/7) ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος αποχώρησε από τη Μπάγερν Μονάχου μετά από μια πολύ μέτρια αν όχι κακή σεζόν. Λίγες εβδομάδες πριν από τα 24α γενέθλιά του ο Γάλλος ψηλός βγαίνει στην αγορά με στόχο να μείνει σε υψηλό επίπεδο, αν και οι μέσοι όροι του τη σεζόν 2019/20 (3.8 πόντοι, 2.2 ριμπάουντ ανά 11:17 λεπτά συμμετοχής σε 22 αγώνες) παραείναι χαμηλοί για να τον κρατήσουν στην ελίτ.

Ο Λεσόρ έπαιξε στη Σαλόν από το 2014 έως το 2016, συνέχισε στη Ναντέρ, πήγε την περίοδο 2017/18 στον Ερυθρό Αστέρα και την επόμενη στην Ουνικάχα Μάλαγα πριν γίνει παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι άλλαξε τέσσερις ομάδες σε τέσσερα χρόνια, με τις μετοχές του να βρίσκονται σε διαρκή πτώση.

Θυμίζουμε ότι στη φροντ-λάιν της η Μπάγερν πρόσθεσε φέτος τους Τζουάν Τζόνσον, Μάλκολμ Τόμας, Τζέιλεν Ρέινολντς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ