EUROLEAGUE

Μπάγερν: Ασταμάτητος ο Μονρό, άνοιξε... λογαριασμό

Μπάγερν: Ασταμάτητος ο Μονρό, άνοιξε... λογαριασμό
AP Photo/Joel Auerbach AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Ο Γκρεγκ Μονρό δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα στου στον αγώνα της Μπάγερν με επίλεκτους της G-League στον τελικό ενός τουρνουά στην Ουρουγουάη, δείχνοντας ότι έχει... άγριες διαθέσεις.

Ο Γκρεγκ Μονρό έχει αποφασίσει να δείξει αρκετά νωρίς ότι ήρθε από το ΝΒΑ στην Ευρώπη για χάρη της Μπάγερν με σκοπό να κάνει την διαφορά. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα της γερμανικής ομάδας με μία ομάδα επιλέκτων της G-League στο πλαίσιο του τελικού ενός τουρνουά στην Ουρουγουάη.

Ο άλλοτε ΝΒΑερ έκανε... πάρτι κόντρα στους αντιπάλους του, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 93-84, με την στατιστική απεικόνιση της βραδιάς του να τα λέει όλα: 25 πόντοι με 10/13 δίποντα, 5/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 23 λεπτά συμμετοχής!

Με μπροστάρη τον Μονρό η Μπάγερν κατέκτησε έτσι τον τίτλο στο σχετικό τουρνουά, μην αφήνοντας έτσι να φανούν οι απουσίες των Ματίας Λεσόρ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς (έχουν άδεια λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο κύπελλο) και Τζος Χουέστις (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Ο Νιχάντ Νέντοβιτς με 14 πόντους και ο Πολ Τσίπσερ με 13 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση τον Μονρό. Για την επίλεκτη ομάδα της G-League, ο Μπράντον Άσλεϊ είχε 17 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Πολ Γουάτσον 17 πόντους.

AP Photo/Joel Auerbach

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ