EUROLEAGUE

Μπάγερν: Φιλική ήττα από την Τσεντεβίτα Ολίμπια

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε από την Τσεντεβίτα Ολίμπια (82-74) σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στην Σλοβενία.

Με το αριστερό ξεκίνησε η Μπάγερν Μονάχου τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αφού ηττήθηκε από την Τσεντεβίτα Ολίμπια (82-74). Ο γερμανικός σύλλογος κάνει μια νέα αρχη τη φετινή σεζόν με τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο, με τον έμπειρο τεχνικό να "χτίζει" σχεδόν από το μηδέν, αφού έγιναν πάρα πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό στη διάρκεια της offseason.

Η Μπάγερν θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ιταλία, όπου θα παραμείνει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Στις 9 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει ξανά την Τσεντεβίτα Ολίμπια, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα παίξει με την Ουλμ. Στη συνέχεια θα δώσει το "παρών" στο τουρνουά που διοργανώνει η EuroLeague στη Fonteta, με τη συμμετοχή της Βαλένθια, του Ολυμπιακού και της Βιλερμπάν.

Το πρόγραμμα φιλικών του γερμανικού συλλόγου ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια απέναντι σε Ουλμ (19/9), Μπάμπεργκ (24/9) και Γκέτιγκεν (26/9).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ