EUROLEAGUE

Μπάγερν Μονάχου: Δικός της ο Μάλκολμ Τόμας

Μπάγερν Μονάχου: Δικός της ο Μάλκολμ Τόμας
EUROKINISSI

Μέλος της Μπάγερν Μονάχου έγινε ο Μάλκολμ Τόμας, που συμφώνησε για 1+1 σεζόν ώστε να γίνει ο βασικός σέντερ της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Γκρεγκ Μονρό αποχώρησε, ωστόσο η Μπάγερν δεν άφησε πολύ χρόνο να χαθεί και το πρωί της Τρίτης (28/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάλκολμ Τόμας (31χρ., 2μ.06) με συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Ο Αμερικανός ψηλός φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ενώ από το 2017 έως το 2019 ήταν μέλος της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κορυφαία του σεζόν ήταν η περίοδος 2018/19 όταν μέτρησε 8.6 πόντους από 67% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο και 67% στις βολές, μαζί με πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 20:35 συμμετοχής σε 30 αγώνες της EuroLeague.

" Με το μέγεθός του, με τη δύναμη και με τον τρόπο που προστατεύει το καλάθι, θα επιτρέψει στους κοντούς μας να είναι ακόμη πιο επιθετικοί στην περιφερειακή άμυνα" ήταν το σχόλιο του Sports Director της Μπάγερν, Ντανιέλε Μπαϊέσι.

Ο Τόμας έχει παίξει κατά σειρά σε: Μόμπις Φίμπους, Λος Άντζελες Ντιφέντερς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Όστιν Τόρος, Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γκόλντεν Στέιτ και Σάντα Κρουζ Γουόριορς, Σικάγο Μπουλς, Γιούτα Τζαζ, Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς, Πιράτας ντε Κεμπραντίγιας, Τζιλίν Τάιγκερς, Χίμκι, Σάνσι Λόνγκς, Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ