EUROLEAGUE

Μπάγερν Μονάχου: Έβαλε και τον Τζέιλεν Ρέινολντς σε μια φροντ-λάιν "φωτιά"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νέος "δυναμίτης" στη φροντ-λάιν της Μπάγερν Μονάχου, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αμερικανό ψηλό Τζέιλεν Ρέινολντς που έπαιξε πέρυσι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Λίγες μέρες μετά από τη συμφωνία με τον Μάλκολμ Τόμας και 24 ώρες μετά από την απόκτηση του Τζουάν Τζόνσον, η Μπάγερν ανακοίνωσε πως στο ρόστερ της σεζόν 2020/21 προστέθηκε και ο Τζέιλεν Ρέινολντς. Ο 27χρονος ύψους 2μ.07 σέντερ αγωνίστηκε τη χρονιά που πέρασε στους Γκουαντζόου Λάιονς και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ προηγουμένως είχε φορέσει κατά σειρά τις φανέλες της Ρεκανάτι, της Ρέτζο Εμίλια και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σε 12 αγώνες με τη Μακάμπι ο Αμερικανός ψηλός είχε 5.7 πόντους και 5.3 ριμπάουντ ανά 14 λεπτά συμμετοχής, σχετικά καλά νούμερα για τον χρόνο που έπαιρνε. Στη φροντ-λάιν της Μπάγερν υπάρχουν επίσης ο Λέον Ραντόσεβιτς, ο Ματέι Ρουντάν και οι Τσίπσερ - Ογκουνσίπε που μπορούν να "ανέβουν" στο τέσσερα, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να μεταπηδά από το one-man-show του Γκρεγκ Μονρό σε μια πιο γεμάτη, ευέλικτη και ανταγωνιστική γραμμή ψηλών.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ