EUROLEAGUE

Μπάγερν: Ο Λεσόρ ψάχνει τρόπο διαφυγής

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο Ματίας Λεσόρ βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να είναι μικρός, με αποτέλεσμα να αναζητά τρόπους διαφυγής από την Μπάγερν Μονάχου. Στο "κάδρο" η Ουνικάχα Μάλαγα.

Αλλιώς τα περίμενε, κι αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα για τον Ματίας Λεσόρ στην Μπάγερν Μονάχου. Ο 24χρονος σέντερ μετακόμισε το καλοκαίρι στο Audi Dome με συμβόλαιο ενός έτους, δεν έχει βρει όμως τον χρόνο συμμετοχής και τον ρόλο που αναζητούσε στη γερμανική ομάδα.

Με 3.5 πόντους και 1.7 ριμπάουντ σε 10'12'' συμμετοχής στην EuroLeague, ο αθλητικός ψηλός απέχει αρκετά απ' όσα είχε δείξει την τελευταία διετία σε Ερυθρό Αστέρα και Ουνικάχα Μάλαγα. Σε τέτοιο βαθμό που ούτε ο ίδιος είναι ικανοποιημένος απ' όσα γίνονται, με αποτέλεσμα να αναζητά τρόπους διαφυγής.

Όπως μάλιστα αναφέρει η " Opinion de Malaga" οι εκπρόσωποι του Ματίας Λεσόρ έχουν ήδη προτείνει τον πελάτη τους στην Ουνικάχα Μάλαγα, δεδομένων των τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ισπανική ομάδα. Από τη μία το... παρελθόν του με την πράσινη φανέλα, από την άλλη η δεδομένη ανάγκη για προστασία της ρακέτας έχουν κάνει τον παίκτη να κοιτάζει διακριτικά προς το Martin Carpena.

Από την άλλη βέβαια, στην Μπάγερν Μονάχου τηρούν σιγή ιχθύος, δίχως να σχολιάσουν τις φήμες ή να τοποθετηθούν επ' αυτού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ