EUROLEAGUE

Μπάγερν: Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς το "ξέκοψε" για τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου, όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Το περσινό καλοκαίρι, ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς υπέγραψε τριετή επέκταση της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου, ως επιβράβευση όσων σπουδαίων έκανε με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας από το 2016/17 κι έπειτα. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία (ο Αντρέα Τρινκιέρι αντικατέστησε τον Όλιβερ Κόστιτς) και η νέα εποχή που ξεκινά στην Audi Dome ενέπλεξαν όμως τον 31χρονο φόργουορντ σε σενάρια αποχώρησης.

Σενάρια τα οποία έσπευσε να διαψεύσει άμεσα ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω Twitter. " Αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς αναληθείς, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου για ακόμη δύο χρόνια, κανείς δεν σκέφτεται οποιουδήποτε είδους αλλαγής" ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς ήταν εκ των κορυφαίων της Μπάγερν Μονάχου το 2019/20 στην EuroLeague, έχοντας 11.3 πόντους (με 42.6% στα τρίποντα), 3.8 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.4 λάθη ανά 27'45'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ