EUROLEAGUE

Μπάγερν: Πήρε τα πάνω της πριν τα... δύσκολα

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 90-82 της Βούρζμπουργκ εκτός έδρας, πετυχαίνοντας την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα Γερμανίας πριν από τη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Χίμκι, η Μπάγερν προετοιμάζεται για την πρώτη "διαβολοβδομάδα" της σεζόν στη EuroLeague, η οποία θα είναι αρκετά υψηλής δυσκολίας για τους Γερμανούς.

Την ερχόμενη Τετάρτη (30/10) η Μπάγερν θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την Παρασκευή (1/11), θα ταξιδέψει στη Βιτόρια για να αντιμετωπίσει τη Μπαγκόσνια, γνωρίζοντας πως αν δεν καταφέρει να αποσπάσει μία έστω νίκη από αυτά τα παιχνίδια θα χάσει αρκετό έδαφος.

Το θετικό για την ομάδα του Ράντονιτς είναι πως κατάφερε να πάρει τα πάνω της ψυχολογικά, χάρη στην πέμπτη της νίκη στο γερμανικό Πρωτάθλημα. Η Μπάγερν επικράτησε 90-82 της Βούρμπουργκ και έτει παρέμεινε αήττητη και πρώτη. Οι Μονρό και Τσίπσερ είχαν από 13 πόντους, ενώ ο Λούτσιτς προσέθεσε άλλους 10 πόντους, μαζί και 6 ριμπάουντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Ράντονιτς): Κινγκ 6 (2), Κόπονεν 8 (2), Μονρό 13 (5 ριμπάουντ), Λούτσιτς 10 (6 ριμπάουντ), Λο 8 (2), Τζέντοβιτς 7 (1), Τσίπσερ 13 (3), Νέλσον 6, Φλακαντόρι 2, Μπαρτέλ 9 (2), Ραντόσεβιτς 4, Γκραντ 4.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 17/32 δίποντα, 13/26 τρίποντα, 17/21 βολές, 35 ριιμπάουντ, 24 ασίστ, 5 κλεψίματα, 14 λάθη, 3 μπλοκ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ