EUROLEAGUE

Τρινκιέρι: "Είμαι λίγο... σοκαρισμένος. Ακούμε για κρίση και μετά... μπαμ, γίνονται μεγάλες μεταγραφές"

Τρινκιέρι: "Είμαι λίγο... σοκαρισμένος. Ακούμε για κρίση και μετά... μπαμ, γίνονται μεγάλες μεταγραφές"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι κλήθηκε να μιλήσει για τις τελευταίες μεταγραφές των ομάδων της EuroLeague εν μέσω κορονοϊού και δήλωσε λίγο... σοκαρισμένος, αφού μιλάνε για κρίση αλλά κάνουν μεγάλες μεταγραφές.

Ο κορονοϊός άλλαξε το τοπίο στον επαγγελματικό αθλητισμό, αφού προβλέπεται μεγάλη οικονομική κρίση. Για μία ακόμα φορά ωστόσο αποδείχθηκε από τις κινήσεις ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα ότι όλα σε αυτή τη ζωή είναι... σχετικά όταν μιλάμε για οικονομικούς κολοσσούς, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλος τεχνικός μίλησε στο κανάλι της Μπάγερν με αφορμή το γεγονός ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και όταν ρωτήθηκε για τις μεγάλες μεταγραφές των ομάδων ήταν ειλικρινής.

" Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο σοκαρισμένος" δήλωσε αρχικά ο Τρινκιέρι, για να προσθέσει με νόημα: " Ακούμε συνέχεια να λένε όλοι για κρίση, κρίση, κρίση. Ότι δεν υπάρχουν και λεφτά και ελπίδες. Και μετά... μπαμ. Πολλές μεγάλες μεταγραφές, πολλά μεγάλα ονόματα, μεγάλα συμβόλαια".

Κλείνοντας, ο Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε σχετικά με το πώς θα κινηθεί η Μπάγερν στο μεταγραφικό παζάρι: " Εμείς θα χρειαστεί να πάμε σε άλλη κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις πράγματα. Ανυπομονώ να δω πώς θα μοιάζει η ομάδα στα χαρτιά και πώς θα μπορέσω να την παρουσιάσω στο παρκέ.

Ποτέ δεν χάνω παιχνίδι πριν παίξω. Θέλω να παίξω. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, θα του δώσω συγχαρητήρια και θα κοιτάξω το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, θέλω να ονειρεύομαι για το καλύτερο. Πάντα υπάρχει χρόνος να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ