ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρμάνι Μιλάνο: Άγγιξε εκπληκτικό ιστορικό ρεκόρ!

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αρμάνι Μιλάνο άγγιξε το βράδυ της Πέμπτης το ρεκόρ περισσότερων εύστοχων τριπόντων σε έναν αγώνα, καθώς "βομβάρδισε" το καλάθι της Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη. Δείτε τι έκανε η παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Δεν ήταν η αναμέτρηση της βραδιάς, δεν ήταν το ματς που ανυπομονούσε να δει ο κόσμος, όμως ο αγώνας της Νταρουσάφακα με την Αρμάνι Μιλάνο λίγο έλειψε να δώσει ένα ιστορικό ρεκόρ καθώς οι Ιταλοί πέτυχαν 18 τρίποντα και απείλησαν την κορυφαία επίδοση που μοιράζονται η Μοντεπάσκι Σιένα και η Μπαρτσελόνα.

Οι Ιταλοί είχαν 19/34 σουτ από την περιφέρεια στις 9 Νοεμβρίου του 2012, στην εκτός έδρας νίκη (101-66) επί της Πρόκομ, με τους Μπόμπι Μπράουν (6/9), Ματ Τζάνινγκ (4/8), Ντέιβιντ Μος (4/5) να κάνουν πράγματα και θαύματα επί πολωνικού εδάφους. Οι Καταλανοί, από την άλλη, είχαν 19/31 τρίποντα στις 29 Μαρτίου 2018, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, με τους Πάου Ρίμπας (4/4), Βίκτορ Κλαβέρ (4/4) και Τομά Ερτέλ (3/4) να βλέπουν το αντίπαλο καλάθι σαν... πισίνα.

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2018, η Αρμάνι Μιλάνο βρήκε από νωρίς ρυθμό, πέτυχε 11 τρίποντα στο πρώτο μέρος, πέντε στο τρίτο δεκάλεπτο, έμεινε όμως στα 18/32 με τους Μάικ Τζέιμς (4/8), Βλάντιμιρ Μίτσοβ (4/6), Ντάιρις Μπέρτανς (4/4), Νέμανια Νέντοβιτς (5/8) να κάνουν καταπληκτική δουλειά πίσω από τη γραμμή των 6μ.75.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ