EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Δεν κρατάει τον Μάικ Τζέιμς

Αρμάνι Μιλάνο: Δεν κρατάει τον Μάικ Τζέιμς

Ο Έτορε Μεσίνα ενημέρωσε τον Μάικ Τζέιμς ότι δεν χωράει στην Αρμάνι Μιλάνο της επόμενης σεζόν. Η ιταλική ομάδα προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν στο Μιλάνο. Μία ημέρα μετά την απόκτηση του Σέλβιν Μακ , η Αρμάνι κοινοποίησε μέσω του σάιτ της ομάδας μία δήλωση του Έτορε Μεσίνα σχετικά με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς , τονίζοντας ότι ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ δεν αποτελεί πλέον μέρος του πλάνου για την επόμενη χρονιά.

"Μετά την άφιξη του Σέλβιν Μακ και την περαιτέρω προσθήκη που έχουμε προγραμματίσει για τον ρόλο του πόιντ γκαρντ, προσωπικά ενημέρωσα τον Μάικ Τζέιμς ότι δεν είναι πλέον μέρος του πλάνου για την επόμενη σεζόν και τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος μιλάει ήδη με τους εκπροσώπους του παίκτη για μια συμφωνία ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές", αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο Μεσίνα, ο οποίος ανέλαβε διπλό ρόλο στην ιταλική ομάδα , τόσο ως προπονητής, όσο και ως πρόεδρος των επιχειρήσεων μπάσκετ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ