EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Ελεύθερος ο Νάναλι, που πάει Κίνα

Αρμάνι Μιλάνο: Ελεύθερος ο Νάναλι, που πάει Κίνα
EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Νάναλι έφτασε σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο για να λύσει το συμβόλαιό του και πλέον ετοιμάζεται να υπογράψει στους Σανγκάη Σαρκς.

Η αναμονή φαίνεται ότι τελείωσε για τον Τζέιμς Νάναλι. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ κατάφερε έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν σχεδόν δύο μήνες να λύσει το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο και πλέον μπορεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν θα αργήσει να το κάνει αυτό. Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, ο Νάναλι τα έχει βρει σε όλα με τους Σανγκάη Σαρκς και την σεζόν 2019/20 θα αγωνιστεί στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Την σεζόν 2018/19 ο Νάναλι αγωνίστηκε αρχικά στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Γουλβς και των Ρόκετς, πριν υπογράψει τον Φεβρουάριο του 2019 διετές συμβόλαιο με την Αρμάνι, με την φανέλα της οποίας είχε 13.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η έλευση ωστόσο του Έτορε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι άλλαξε τα δεδομένα για την περίπτωση του Νάναλι, αφού ο Ιταλός τεχνικός δεν τον ήθελε στο ρόστερ, με αποτέλεσμα από τον Ιούνιο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να λυθεί το συμβόλαιό του. Όπερ και εγένετο, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ