Έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο είναι ο Ετόρε Μεσίνα σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο πολύπειρος coach θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία αλλά θα έχει και ρόλο προέδρου εφόσον ολοκληρωθεί το deal.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Σάσαρι, έγινε γνωστό πως στην Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές, προκειμένου τα λεφτά που ξοδεύει ο σύλλογος να πιάσουν τόπο. Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά θα αποχωρήσει, με τον Ετόρε Μεσίνα να είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Νο.1 στόχος. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Ιταλού coach είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Αρμάνι, οι οποίοι έκαναν την πρόταση τους κι αναμένουν απάντηση.

ADVERTISING

Μία απάντηση που σύμφωνα με το νεότερο ρεπορτάζ θα είναι θετική κατά πάσα πιθανότητα. Την είδηση μεταφέρει το Sportando, που κάνει λόγο για ένα πολυετές και πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, με τον Ετόρε Μεσίνα να έχει χρέη προέδρου και head coach εφόσον πει τελικά το "ναι".

Ο 59χρονος τεχνικός βρίσκεται από το 2014 στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς και παρά τις συνεντεύξεις που πέρασε, δεν κατάφερε να βρει θέση πρώτου προπονητή στο ΝΒΑ. Πλέον, δεν δεσμεύεται με τους Σπερς και φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ευρώπη.

ADVERTISING

(AP Photo/Lefteris Pitarakis)