EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Κίνηση-έκπληξη με την απόκτηση του Άλεν Όμιτς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάλεμπ Ταρτσέβσκι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και η Αρμάνι Μιλάνο "ψώνισε" από τη Μπουντούτσνοστ τον Άλεν Όμιτς που θα δώσει βάθος στη ρακέτα της.

Το κενό που αφήνει με τον τραυματισμό του στο χέρι ο Κάλεμπ Ταρτσέβσκι είναι σημαντικό στην Αρμάνι Μιλάνο (θα τον κρατήσει όπως όλα δείχνουν τρεις μήνες εκτός δράσης), όμως οι παράγοντες της ομάδας δεν άφησαν να χαθεί χρόνος και προχώρησαν στην απόκτηση ψηλού που μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο.

Όπως αποκάλυψαν σερβικά ΜΜΕ, οι Ιταλοί έδωσαν την πρωτοχρονιά του 2019 τα χέρια με τον Άλεν Όμιτς, τον έμπειρο σέντερ που στα 26 του χρόνια αγωνιζόταν στη Μπουντούτσνοστ και είχε 8.9 πόντους με 62% στα δίποντα και 62% στις βολές, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 21 λεπτά συμμετοχής σε 15 αγώνες της EuroLeague.

O Όμιτς έπαιξε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λάσκο, Ολίμπια Λουμπλιάνα, Γκραν Κανάρια, Αναντολού Εφές, Ουνικάχα Μάλαγα, Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Σλοβένος σέντερ θα μοιραστεί τη θέση πέντε με τον Αρτούρας Γκουντάιτις που κάνει εκπληκτική σεζόν (12.9 πόντοι, 7.2 ριμπάουντ, 20.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 23:33 συμμετοχής).

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ