EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ροντρίγκεθ θέλει να αλλάξει το DNA της

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ροντρίγκεθ θέλει να αλλάξει το DNA της
EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο με στόχο να της αλλάξει την ταυτότητα. Μέχρι στιγμής, δείχνει να τα έχει καταφέρει εξαιρετικά, όντας ο ξεκάθαρος ηγέτης της ομάδας.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια με στόχο την διάκριση στην EuroLeague χωρίς επιτυχία. Φέτος ελπίζει αυτό να αλλάξει.

Η έλευση του Έτορε Μεσίνα έφερε άλλον αέρα στην Αρμάνι. Ο Ιταλός τεχνικός επέστρεψε στην χώρα του για να ανεβάσει επίπεδο την Αρμάνι. Να της αλλάξει το DNA. Για να το κάνει αυτό, αποφάσισε να ποντάρει στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Μέχρι στιγμής με την Αρμάνι να έχει ρεκόρ 4-1, δείχνει να δικαιώνεται.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΡΜΑΝΙ

Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει αρκετά μεγάλα ονόματα από την Αρμάνι. Παίκτες με γεμάτο βιογραφικό. Βετεράνοι. Παίκτες φιλόδοξοι. Ό,τι και αν δοκίμαζε ωστόσο η Αρμάνι δεν έπιανε. Πάντα έμοιαζε κάτι να λείπει. Ακόμα και πέρυσι που φάνηκε αυτό να αλλάζει με τον Μάικ Τζέιμς, μέχρι κάποιοι τραυματισμοί και η τάση της Αρμάνι να... διαλύεται μόνη της έφεραν τα πάνω-κάτω. Ο Ροντρίγκεθ όμως πήγε στην ομάδα για να τα αλλάξει όλα αυτά.

Ο Ισπανός γκαρντ πήρε από την αρχή τα κλειδιά της ομάδας. Είδε την Αρμάνι να χτίζεται γύρω του, με παίκτες που μπορούν να ακολουθήσουν τον τρόπο σκέψης του. Αποτέλεσμα είναι να έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής στον απόλυτο ηγέτη της ομάδας του, αριθμώντας 16 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Σημειωτέον, αν μείνει η επίδοση των 16 πόντων, θα αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον Ισπανό στην διοργάνωση.

Στην περίπτωση του Ροντρίγκεθ βέβαια δεν είναι οι πόντοι που σημειώνει που κάνουν την διαφορά. Είναι η αύρα του νικητή. Το γεγονός ότι οι συμπαίκτες (και οι αντίπαλοί του) τον σέβονται. Ξέρουν ότι μπορεί να κάνει κάτι εξαιρετικό από το πουθενά. Ξέρουν ότι διαβάζει τα πάντα στο γήπεδο και αυτό τους τρομάζει. Ο χθεσινός (29/10) αγώνας με την Άλμπα Βερολίνου για την 5η αγωνιστική ( νίκη με 81-78) ήταν η τελευταία απόδειξη, με τον “Τσάτσο” να ολοκληρώνει τον αγώνα με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, σε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση.

Ο Ροντρίγκεθ πήγε στην Αρμάνι για να της αλλάξει το DNA. Οι Ιταλοί πόνταραν πάνω του και ελπίζουν να τους οδηγήσει εκεί που δεν κατάφεραν πολλοί σταρ στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι πολύ νωρίς να ξέρει κανείς αν θα τα καταφέρει. Σίγουρα πάντως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ